راهنمای ثبت نام لاتاری آمریکا ( گرین کارت ) | بروز وب | اخبار جدید, مدل جدید لباس, سیو و کرک بازی, دانلود موزیک جدید
بروزترین:

راهنمای ثبت نام لاتاری آمریکا ( گرین کارت ) همراه با توضیحات + عکس 2015 – 2016

افرادی که در لاتاری شرکت کنن و خوش شانس باشن و  برنده بشن 

میتونن به آمریکا سفر کنن و در صورت تمایل در این کشور زندگی کنن . این یک فرصت استثنایی

برای کسانی هستش که نمیتونن ویزای آمریکا رو بگیرن و نمیخوان هیچ هزینه ای انجام بدن .

امروز براتون ثبت نام مجانی گرین کارت رو میزاریم با توضیحات که میتونید استفاده کنید و یادتون

باشه که فقط تا تاریخ 13 آبان 93 فرصت ثبت نام دارید پس عجله کنید .

ابتدا برای ثبت نام شما نیاز دارید که اطلاعاتی که از شما میخواد رو در اختیارشون بزارید و دقت

کنید اگر اشتباه بنویسید  و بعدا برنده بشید متاسفانه نمیتونید به آمریکا برید . پس با دقت

بخونید و پر کنید .

 به سایت رسمی  برید ==> https://www.dvlottery.state.gov/application.aspx

بعد از وارد شدن از شما یک Authentication Code میخواد که دقیقا کلمه سمت راستش

رو داخل باکس خالی وارد کنید رو بعد روی  Submit  بزنید مطابق شکل :

1

بعد وارد صفحه بعدی میشید که میگم چیکار کنید :

2

در بالا اسم اول یعنی اسم کوچیک مثلا سعید ,  اسم 2 تیکه که نوشتم

برای کسانی هست که اسمشون 2 تایی هست مثلا محمد سعید

پس محمد تو ” اسم اول ” و سعید تو ” اسم 2 تیکه ” باید نوشته بشه .

اگر اسم شما 1 کلمه ای مثلا سعید هست , داخل کادر ” اسم 2 تیکه “

چیزی نمیخواد بنویسید . گزینه فامیلی هم که فامیلتون رو می نویسید .

اگر اسمتون سید یا سیده داره تو همون قسمت اسم مینویسید مثلا :

سید سعید . در قسمت پایین روز تولد میلادی رو می نویسید

بعد ماه تولدتون رو می نویسید و در آخر هم سال تولد ( همه به میلادی )

برای تبدیل سایل شمسی به میلادی به سایت  Time.ir  برید و از قسمت

پایین سال شمسیتونو انتخاب کنید و تبدیل رو بزنید . به شما نشون میده سال

میلادیتون چیه . بعد مشخص می کنید آقا هستید یا خانم . تیک اون قسمت رو

می زنید . بعد شهر محل تولدتونو مینویسید و در پایینش هم کشور محل تولدتونو .

3

در قسمت بعدی از شما میخواد که مشخص کنید اگر کشورتون تو لیست

بالا هست بنویسید  Yes  و اگر نیست از لیسا پاینی مشخص کنید .

پس اگر از ایران هستید  گزینه  Yes  رو میزنید .

بعد از شما میخواد عکستون رو آپلود کنید . در قسمت  Choose File

شما آدرس عکسی که از خودتون هست و روی کامپیوترتون هست رو

میدید و عکس رو آپلود می کنید . دقت کنید عکس شما باید  600 در 600

پیکسل باشه . پس زمینه شما باید سفید باشه بدون سایه . اگر عینک

می زنید نباید نور بیفته توش . نباید با کلاه و شال روی صورتتون رو بپوشونید .

میتونید از روسری استفاده کنید ولی صورت باید کامل مشخص باشه .

نمونه عکس قابل قبول :

4

عکس رو باید فقط و فقط با دوربین دیجیتال و یا اسکن عکس کاغذی بگیرید.

در غیر این صورت قبول نمیشه . نمونه عکسهایی که مورد قبول نیست :

5

به هیچ وجه نباید عکستون رو روتوش یا دستکاری کنید .

6

در ایم سری عکسها یا صورت نور افتاده یا مات هست یا تاریک هستش .

7

در این قسمت شما آدرستون رو باید وارد کنید . جلوی اونهایی که

نوشته شده  Optional  یعنی انتخابی هست و میتونید ننویسید .

در  Address Line 1  شما آدرستون رو می نویسید و اگر جا کم بیاد

تو خط دوم می تونید بنویسید . City/Town  یعنی شهری که هستید .

Dictrict  همون منطقه شما هستش . Postal Code  همون کد پستی

شما هستش . و در آخر هم کشورتون رو انتخاب می کنید .

در سوال بعدی میپرسه که کشوری که در حال حاضر توش هستید .

ممکنه مثلا الان امارات ترکیه یا جای دیگه ای زندگی کنید و اونجا رو می زنید .

بعد شماره تماستونه که مجبور نیستید وارد کنید و انتخابی هستش .

بعد ایمیل آدرس شما رو میخواد که 2 بار باید وارد کنید یکی در بالا و یکی

پایینش . دقت کنید ایمیل اینجوری هستش  : akbar_nourian@yahoo.com

بعد ار قسمت پایین مدرک تحصیلی شما رو میخواد که هر  کدومشو که داشتید

وارد می کنید  :

(1) Primary school only  دبستان

(2) High school, no degree  دبیرستان ناتمام

(3)high school degree دیپلم دبیرستان

(4) vocational school فوق دیپلم با هنرستان یا آموزشگاه فنی یا خصوصی

(5) Some university courses  دانشگاه ناتمام یا فقط چند واحد دانشگاهی- هنوز لیسانس نگرفته اید.

(6) University degree  لیسانس دانشگاه گرفته اید (فارغ التحصیل شده اید در لیسانس دانشگاهی).

(7) Some graduate level courses, degree  فوق لیسانس ناتمام، یا فقط چند واحد فوق لیسانس

(8) Master degree فوق لیسانس گرفته اید.

(9) Some doctorate level courses  دکترای ( هر رشته ای) ناتمام یا فقط چند واحد دکترا

(10) Doctorate degree مدرک دکترا (هر رشته ای) را گرفته اید یا تمام کرده اید.

در قسمت بعدی شما باید وضعیت تاهل خودتونو مشخص کنید :

8

مجرد Unmarried

متاهل Married

طلاق قانونی Divorced

بیوه Widowed

جدا شده (قانونی ، و یا با توافق دادگاه یا محضر)Legally Separated

14- Number of children تعداد فرزندان مجرد و زیر 21 ساله

( طبیعی، فرزندخوانده، یا تحت سرپرستی ، و حتی فرزندان همسرتان از پدر

یا مادری دیگر (یعنی از همسر سابقش)، حتی اگر آن فرزندان جدا از شما زندگی

می کنند ، و حتی اگر کلا از آنها و همسرتان جدا شده اید و حتی اگر آنها اصلا

نخواهند به امریکا مهاجرت کنند ، باید نام و مشخصات و عکس آن فرزندان را در فرم وارد کنید)

 این خیلی نکته مهمی است که عدم رعایتش باعث مردودی شما خواهد شد.

(البته مشخصات و عکس فرزندانی که هم اکنون تابعیت یا کارت سبز امریکا را دارند لازم نیست وارد کنید)

و در آخر هم روی  Continue  میزنید .

ترجمه و بروزرسانی : Broozweb.com

اسپانسر : Didaniha.com

دیدنیها

لامبورگینی آونتادور طلایی + عکس

سام درخشانی و شهاب حسینی در لباس پرسپولیس 

دیدنیهای بارسلون اسپانیا 

اسپانسر : Didaniha.com

به اشتراک بگذاریدShare on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisShare on StumbleUponEmail this to someone

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*